+

Itt talál meg minket

Bemutatkozás

Szindekovics Kft. telephely Cégünket Szindekovics József egyéni vállalkozóként alapította 1989-ben autódarus szolgáltatással. 2001 februárjától családi vállalkozásban betonüzemet is üzemeltetünk. A cégnek a kitartó, szorgalmas, ügyfélbarátmunkának köszönhetően, sikerült a keszthelyi régióban betoneladásban jó pozíciót elérnie.

Cégünk nagy figyelmet fordít arra, hogy megteremtsük azokat a feltételeket, amellyel korszerű európai módon lehet a termelési és a szolgáltatási tevékenységeket elvégezni. Ennek szellemében gépparkunkat az elmúlt évek során folyamatosan bővítettük és igyekeztünk régi munkagépeinket újabbakra cserélni. Teljes betonozási géplánccal tudjuk kiszolgálni a darus-konténeres ill. betonpumpás bedolgozást igénylő ügyfeleinket.

Autódaruink rutinos kezelőszemélyzettel az építőipar minden területén (gerendázás, tégla-, tetőfa-emelés), hajóbeemeléseknél és egyéb speciális helyzetekben biztosítják az anyagmozgatás lehetőségét.

Betonüzemeink - melyeket kidolgozott üzemi gyártás ellenőrzési rendsze rszerint üzemeltetünk, eleget tesznek az új magyar harmonizált betonszabvány előírásainak - 2db üzemünk 90 m3/óra összteljesítményű, automatizált, számítógép vezérlésű. A gyáraink téliesítettek, így a legnagyobb téli hidegben is zavartalanul működik a friss fűtött beton gyártása. A környezetvédelem érdekében maradékbeton újrahasznosító és mixermosóberendezést is működtetünk, mely segítségével nem keletkezik szennyező cementes selejt anyag.

Gépjárműparkunkat folyamatosan újítjuk és bővítjük. Jelenleg 3 db autódaru, 5 db mixer, 3 db betonszivattyú, 2 db 28 méteres betonpumpás mixer, 4 db billenős kistehergépkocsi és 2 db nagyobb kapacitású billencs tehergépjármű, valamint saját nyerges szerelvény van munkában.

2011-től kezdtünk foglalkozni építőipari állvány-zsalurendszerek, betonipari gépek bérbeadásával.

Továbbá lehetőséget kínálunk iroda, raktárhelyiség, szabadtéri területekbérlésére is.

Hírlevél

Viltor - webáruház készítés és bérlés